29.9.2018 9.00

Vankilalähetyspäivät Jyväskylässä 3. – 4.11.2018

Vankilatyötä tekevien kirkkojen ja herätysliikkeiden yhteistyönä järjestetään vuosittain valtakunnalliset vankilalähetyspäivät, joita isännöi joka vuosi eri kirkkokunta. Kristittyjen yhteiset vankilalähetyspäivät järjestetään vuonna 2018 jo 63.kerran. Tänä vuonna paikkana on Jyväskylä ja isäntäkirkkokuntana on Helluntaiherätys. Tapahtumapaikkana on Jyväskylän helluntaiseurakunta

Järjestäjinä ovat Evankelisluterilainen kirkko, Helluntaiherätys, Pelastusarmeija, Vapaakirkko ja Adventtikirkko. Kirkkokuntien vankilatyön edustajat yhdessä vastaavat päivien ohjelmasta.

Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa lauantaina klo 9.30 ja ohjelmaa on klo iltaan n. klo 21 asti. Sunnuntaina ohjelma alkaa klo 9 ja päättyy n. klo 13. Ohjelmassa on puheita, musiikkia, rukousta, tervehdyspuheenvuoroja ja hengellistä opetusta. Ohjelma on suunnattu vankilatyössä olevien lisäksi kaikille kiinnostuneille. Myös vankeja ja heidän omaisiaan odotetaan päiville.

Päivien yhteydessä, pe 3.11. järjestetään erillinen vankilatyön koulutusseminaari, joka vankilalähetyspäivien tavoin on avoin kaikille kiinnostuneille.

Päivien ohjelma on maksuton. Ruokailuun on mahdollisuus edulliseen omakustannushintaan tapahtumapaikalla.

Vankilalähetyspäivien ohjelma