25.8.2018 8.00

Henna Oravan kuulumisia

Olen juuri kotiutunut alueellisten koulupastoreiden koulutuspäiviltä Keuruulta. Olo on voimaantunut ja kiitollinen. Kaikki kymmenen alueellista koulutyöntekijää olivat koolla. Tiistaina joukossamme oli myös yksi uuden alueen mahdollinen koulutyöntekijä tutustumassa työtovereihinsa.

Mitä enemmän olen tutustunut kollegoihini, sitä vakuuttuneempi olen heidän rautaisesta ammattitaidostaan ja kokosydämisestä halustaan palvella Jumalaa. Olemme erilaisia, eri ikäisiä ja varustettu erilaisin lahjoin, mutta meillä kaikilla on vahva yhteys ja sama suunta.

Koulutuspäivillä terävöitimme koulutyön näkyä ja strategiaa, jaoimme ideoita ja kouluvierailumateriaaleja. Suunnittelimme toimintaamme ja saimme vertaistukea toinen toisiltamme. Saimme myös iloita saavutetuista tuloksista.

Kevään aikana olemme vierailleet 307:llä eri koululla, tavoittaen 26882 lasta ja 1363 opettajaa.

Myös Juha Ketola vieraili koulutuspäivillä ja johdatti meidät kohtaamaan Jumalaa rukouksin. Saimme kokea, kuinka Pyhä Henki virvoitti ja antoi uutta voimaa. Juha muistutti meitä jokaisen kouluvierailun syvimmästä päämäärästä: Jumalan kirkastamisesta ja pelastussanoman välittämisestä. Tämä fokus mielissämme, mieli täynnä uusia ideoita, yhteydestä voimaantuneina olemme valmiita valloittamaan Suomen koululaisten sydämiä yhdessä paikallisseurakuntien kanssa!

Koulutusten päätyttyä emme lähteneet työalueillemme tyhjin käsin, sillä siunasimme ensimmäiset lahjoituksilla hankitut 100%-lehdet matkaamme. Kiitos jokaiselle lahjoittajalle! Lehtihanketta voit edelleen tukea osoitteessa http://www.100prosenttia.fi/

Siunattua alkavaa syksyä jokaiselle! Muistathan koulutyötä rukouksin!

Henna Orava

Henna Orava
Valtakunnallisen koulutyön koordinaattori,
Hyvä Sanoma ry

 

  • Tilaa Hyvä Sanoma ry:n sähköinen uutiskirje.
    Uutiskirje on maksuton ja se lähetetään sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.
  • Uutiskirjeen tilauslomake