8.9.2017 16.00

Parasta Suomelle lehtikampanja on hyvässä vaiheessa

Yksittäisten henkilöiden ja paikallisten helluntaiseurakuntien lahjat ovat saapuneet perille ihmisten luettavaksi ja ihasteltaviksi.

Eri puolilla Suomea lehti on saavuttanut lukijansa joko postin kautta tai sitten vapaaehtoisten jakajien välityksellä. Muutamilla alueilla aktioiden kautta toteutettavat jaot ovat vielä kesken, mutta lähipäivinä nekin saadaan hoidettua. Etelä-Pohjanmaan alueella tavoitteena oli saada lehdet lukijoiden käsiin viikolla 36. Jalasjärvellä lehtiä jaettiin vapaaehtoisvoimin yhteensä 1100 lehteä. Siinä oli lahjoitusvaroilla hankittuna 800 kpl ja seurakunnan hankkimana 300 lehteä. Seurakunnan innokkaimmat ahersivat viisi tuntia kiertäen postilaatikoita ja niin urakka oli suoritettu.

Myös Laihialla lehdet löysivät lukijansa perjantai-iltana innokkaiden aluetiimiläisten ansiosta.  Kiitämme Taivaan Isää jokaisesta kampanjaan varoillaan tai työpanoksellaan osallistuneista. ”Lahjaksi olette saaneet lahjaksi antakaa,” -Raamatun jae sopii osuvasti tähän yhteistyössä toteutettuun voimanponnistukseen.