20.4.2017 8.00

Seurakuntien haettava vuoden 2018 EU-ruoka-apu huhtikuun loppuun mennessä

Seurakuntien kautta vuonna 2018 jaettava EU-ruoka-apu on haettava Maaseutuvirastosta huhtikuun loppuun mennessä. Helluntaiseurakunnat voivat hakea ruoka-avun suoraan myös Maaseutuvirastolta kumppaniorganisaationa toimivan Hyvä Sanoma ry:n kautta. Hyvä Sanoma ry:lle kautta mukaan haluavien seurakuntien on ilmoittauduttava 28.4.2017 mennessä Merja-Riitta Anttilalle (yhteystiedot lopussa).

Taustatietoa

Hyvä Sanoma ry toimii Maaseutuviraston kumppaniorganisaationa EU:n vähävaraisten avun toimenpideohjelmassa jakelukausilla 2017 – 2020. Hyvä Sanoma ry toimii palveluorganisaationa helluntaiseurakunnille, jotka haluavat toteuttaa paikkakunnallaan EU-ruokajakelua. Hyvä Sanoma ry hoitaa tarvittavat hakemukset, tarviketilaukset sekä raportoinnit Maaseutuvirastolle.

Kuluvalla jakelukaudelle Hyvä Sanoma ry:n kautta ruokajakelua toteuttavat lähes kolmekymmentä seurakuntaa.

Lisätiedot Hyvä Sanoma ry:n vapaaehtoisena yhdyshenkilönä toimivalta Merja-Riitta Anttilalta.
Yhteystiedot ovat puh. 050 360 3465. Sähköposti: ruokajakelu(at)hsry.fi