24.8.2016 8.00

JIPPII-KUORONJOHTAJAKOULUTUS KUTSUU UUSIA MUKAAN!

Lapualla järjestetään 23.-25.9. koulutusviikonloppu lapsikuoronjohtajille. Viikonlopun aikana opetetaan kuoronjohdon perustaitoja sekä valmistaudutaan Ristin maa 2017 –kiertuetta varten, joka koskettaa koko Suomea. Kiertueen aikana järjestetään 150 tapahtumaa eri puolilla maata.

Kuoronjohtajakoulutus on tarkoitettu kaikille nykyisille ja uusille lapsikuoronjohtajille. Yli 12-vuotiaat kuorolaiset voivat tulla mukaan oman kuoronjohtajansa kanssa. Jokainen seurakunta voi lähettää edustajansa koulutukseen, jonka tarkoituksena on uusien lapsikuorojen syntyminen paikallisseurakuntiin sekä nykyisten kuorojen vahvistaminen. Myös muusikot ovat tervetulleita mukaan.

Koulutuksessa harjoitellaan Jippii-laulujen johtamista, opetellaan kuoronjohdon perusteet ja keskitytään kuoronjohtamistaitojen vahvistamiseen sekä kuullaan Jippii-toiminnasta Suomessa ja maailmalla, rukoillaan ja tutkitaan Raamattua. Koulutuksessa opetetaan myös aivan alkeita, joten aloittelijoidenkin on helppo tulla mukaan. Viikonlopun aikana harjoitellaan myös uusia Jippii-lauluja Ristin maa 2017 –kiertuetta varten ja kuullaan uutisia kiertueohjelman ideoista ja suunnittelusta. Kuoronjohdon kouluttajana toimii musiikinopettaja Tuula Rahikainen ja Jippiimissiosta mukana ovat koordinaattorit Merja Hakala ja Outi Rossi.

- Jippii-työssä näky kulkee edellä. Taitoja opitaan matkan varrella, ja joka seurakunnasta löytyy tiimiin tarvittavia apujoukkoja. Monet Jippii-kuorot ovatkin syntyneet yhden ihmisen saamasta näystä. Rukous antaa potkua matkalle. Kannattaa tulla rohkeasti mukaan, Outi Rossi Jippiimissiosta innostaa.

Ilmoittautuminen 9.9. mennessä: minna.pollari(at)gmail.com