15.5.2016 19.00

Evankelistat kökkäsivät Korsukylän käyttöönsä

Aina ei ole rahaa vuokrata kokoontumistiloja seurakunnan ulkopuolelta. Lestijärven Rukouspysäkki voitiin kuitenkin järjestää Korsukylän alueella.

Mainion ajatuksen sai Keski-Pohjanmaan yhteysevankelista Pirjo Uusitalo. Hän sai sovittua Korsukylän omistajan kanssa diilin. Perjantaina vapaaehtoiset tulisivat siivoamaan alueen mökit, saunan ja päärakennuksen piha-alueita myöten, jos voisimme lauantaina toteuttaa Rukouspysäkin Korsukylässä.

Näin tehtiin. Yhdessä tekemisessä on jotakin mahtavaa. Iloinen puheensorina eri puolella aluetta kertoi siitä, että uurastaminen ei ollut vastahakoista. Paikat saatiin hyvään kuntoon ja suuri sauna jäi odottamaan lauantain kylpijöitä.

Lauantaina klo 10 Korsukylän päärakennuksen taljoilla istui rukoilijoita eri puolilta Keski-Pohjanmaata. Mukaan oli tullut rukoilijoita myös Karstulasta, Peräseinäjoelta, Reisjärveltä ja Seinäjoelta. Rukouksen, ylistyksen ja pienten opetusten lomassa nautittiin hyvää lohikeittoa, nokipannukahvia ja muurinpohjalettuja.

Päivän anti oli monipuolinen ja kiitollisena väki lähti omiin seurakuntiinsa hyvä mieli Jumalan kohtaamisesta. Herrassa on meidän turvamme ja voimamme. Hänen läsnäolostaan on hyvä lähteä kulkemaan eteenpäin.