3.5.2016 11.00

Kaakkois-Suomen väki Jumalan läsnäolossa Imatralla

Evankelistan pyörä saattaa olla ruosteessa, mutta evankelistat eivät. Herran hoitavaa läsnäoloa saatiin kokea Imatralla Vappuviikonloppuna. Päivät kokosivat väkeä tasapuolisesti sekä Etelä-Karjalasta, että Kymenlaaksosta. Muun muassaLappeenrannasta, Miehikkälästä, Tuohikotista, Imatralta je eripuolilta Imatran ympäristön seurakunnista. Olipa muuttolintujakin paikalla Heinolasta ja jopa Pellosta saakka.

Varsinaiseen Kaakkois-Suomen alueeseen kuuluvat Etelä-Karjalan puolelta kolme seurakuntaa: Lappeenranta, Imatra ja Taavetti. Kymenlaakson puolelta kaksitoista seurakuntaa: Elimäki, Hamina, Hirvikoski, Inkeroinen, Karhula, Kotka, Kouvola, Kuusankoski, Miehikkälä, Valkeala, Voikkaa ja Tuohikotti. Jatkossakin toivomme, että jokaisesta seurakunnasta olisi edustus paikalla. Yhdessä koettu luo alueelle yhtenäisyyttä ja rakentaa yhteistä näkyä.

Kun Jeesusta julistetaan Parantajana, hän parantaa. Kun häntä julistetaan syntien Sovittajana, hän antaa syntejä anteeksi. Kun Jeesusta julistetaan Auttajana, hän auttaa jokaista.

Voimaantumista ja rukousyhteyttä saatiin kokea päivien kuluessa opetusten väliajoilla ja rukouspalvelutilanteissa.

Rakkauden täyteinen ilmapiiri oli kouriintuntuvasti läsnä.

Kiitos Taivaan Isälle hänen armostaan ja hyvyydestään.