19.4.2016 11.00

Seurakunnat tarvitsevat rukousta

Aluetyö eripuolilla Suomea on saanut innostuneen vastaanoton. Viikonlopun aikana kokoonnuttiin Savon ja Etelä-Pohjanmaan alueilla rakentumaan ja rukoilemaan. Yhteinen rukous seurakunnissa tehtävän työn ja niiden tekijöiden puolesta antoi uutta voimaa ja rohkeutta jatkaa työtä.

Etelä-Pohjanmaan väki kokoontui Teuvalle. Opetukset olivat sytyttäviä ja Rainer Lindeman kertoi yleisesti miten tavoitamme lähimmäisen ja lähinnä että missä se tapahtuu. Viljo Koivisto jakoi Jumalan Sanasta rohkaisua ja innoitusta jatkaa työtä Jeesuksen saapumiseen asti. EP:n yhteysevankelista Merja-Riitta Anttila luotsasi päivää yhteistyössä seurakunnan ihmisten kanssa. Kiitollisena päivästä Teuvan seurakunnalle, Taivaan Isälle ja kaikille mukana olleille.

Savon alueen väki kokoontui Lapinlahdelle. Rakennuspalikoita eri seurakunnissa seurakuntaruumiin rakennustyössä mukana oleville jakoivat rohkaisevalla otteellaan Ritu Ylipahkala, Helena Kärkkäinen ja Annami Hänninen. Päivän aikana koettiin voimakasta Jumalan läsnäoloa. Rukoukset raikuivat tilaisuuden edetessä ja päättyivät alueiden seurakuntien ja sieltä mukana olevan väen siunaamiseen seurakunta seurakunnalta. Savon alueen HS-yhteysevankelista Päivi Kaila luotsasi päivää herkkäkuuloisena Jumalan ohjauksessa.  Jumala on antamassa herätyksen ja jo merkkejä sateen kohinasta on nähtävissä. Herra haluaa kuitenkin parantaa ensin ruumiinsa, että voi laskea uutta keskellemme.

Taivaan Isälle, Lapinlahden Helluntaiseurakunnalle ja jokaiselle osallistujalle suuret kiitokset. Te kaikki teitte päivästä ikimuistoisen.