4.4.2016 21.00

Oulaisissa innostuttiin ja koettiin yhteyttä

Valloita maa - löydä lähimmäinen Rakentumis- ja rukouspäivä Oulaisissa 19.3.2016 Aloitussanoissaan Reijo Hakala esitteli Oulaisten helluntaiseurakunnan hienoa rakennusta. Kaaritemppelin katto oli täytynyt uusia, samoin hän muistutti meidän Jumalan temppeleiden uskonkin rapistuvan, jos sitä ei hoida, siksi tarvitsemme rakentumispäiviä.

Reijo Hakala muistutti evankeliointityön kuuluvan jokaiselle uskovalle siitäkin huolimatta, että jotkut ovat evankelistoiksi kutsuttuja. 2 Tim.4:1-2 (Kehotan sinua vakavasti Jumalan ja Kristuksen edessä, joka on tuomitseva elävät ja kuolleet, ja hänen ilmestymisensä ja valtakuntansa kautta: saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele varoita ja kehota, kaikin tavoin kärsivällisesti opettaen.) pohjalta Reijo kehotti vakavasti: on tunnettava sana, jotta voi opettaa. Hän kehotti tutkimaan, tarvitsemmeko yksilöuskovana kunnostusta. Kunnostuksen välineiksi hän ojensi sanan tutkimisen ja rukoilemisen.
Puheiden välissä Raimo Holappa +lauluryhmä Haukiputaalta palveli koskettavasti musiikilla. ”Sua odotan oi saavu Herra” -lauluun yhtyi koko päivään kokoontunut väki. Mukana oli kuulijoita ainakin Kiimingistä, Haukiputaalta, Muhokselta, Oulusta, Raahesta, Pyhäjoelta, Vihannista ja Oulaisista