Seurakunnan opetussuunnitelma -kirja

Seurakunnan opetussuunnitelma -kirjallaan Jyrki Isohella poistaa keskeistä puutetta ja antaa monipuolisia välineitä seurakunnan opetustoimintaan. Samalla hän avartaa seurakunnan opetus- ja oppimiskäsityksiä. Kirjoittaja ottaa asiantuntevasti huomioon myös uskovan elämänvaiheet, kasvun, tason ja tarpeet jo seurakunnan opetusta suunniteltaessa.

Luottamus, valtuutus ja vastuu laajentavat opettamisen ja oppimisen mahdollisuuksia tavanomaisista saarnoista seurakuntaelämän monipuolisiin oppimiskokemuksiin – tämä varmistaa myös uusien vastuunkantajien ja johtajien löytymisen ja kasvamisen.  

Kirjassa on runsaasti malleja suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin, joista huokuu kirjoittajan vankka teologinen tietämys ja seurakuntakokemus.  

Kirjan kirjoittaja Jyrki Isohella on tullut tunnetuksi sekä raamatunopettajana, kirjoittajana että muusikkona. Hän on suorittanut Master of Theology in Ministerial Studies -tutkinnon (University of Wales).  

Seurakunnan opetussuunnitelma -kirja maksaa 12,50€ ja sitä voi tilata Aikamedian asiakaspalvelusta puh. 020 7619 800 tai sähköpostilla asiakaspalvelu(at)aikamedia.fi