Kesän evankelioimistapahtumat tarvitsevat rukoustukea. Tätä tukea pyytävät myös Vesa Saarenpää (vas.), Antti Tevaniemi, Vuokko Saarenpää ja Hilkka Tevaniemi.

Kesämarkkinat kokoavat kaikkialla Suomessa toreille runsaasti paikallisia ja kesälomalaisia. Kesäiseen tunnelmaan sopii hyvin myös seurakunnan hyvää sanomaa levittävä toriosasto.

Evankelistat Vesa ja Vuokko Saarenpää sekä Antti ja Pirkko Tevaniemi kiertävät kesällä seurakuntien vieraina markkinoilla ja telttakokouksissa. He pystyttävät Hyvä Sanoma -toripisteen markkinoille ja kohtaavat seurakunnan edustajien kanssa markkinaväkeä. Toripisteellä myydään ja jaetaan evankelioivaa materiaalia sekä kutsuja seurakunnan tilaisuuksiin. Saarenpäät ja Tevaniemet esiintyvät lauluryhmänä markkinoiden esiintymislavalla.

Halutessaan seurakunta voi pyytää heitä vieraaksi telttakokouksiinsa tai seurakuntaansa vastaamaan musiikista ja julistuksesta.

Toripäivä-paketti sisältää vierailijoiden lisäksi toriteltan, evankelioivaa materiaalia, julisteet ja muun rekvisiitan sekä mm. teosto-luvat. Toripäivän pakettihinta on 500 euroa päivä.

Kiertueaikataulu 2015:

 

Lisätiedot

  • Hyvä Sanoma ry, Janne Lahti
  • Vuokko Saarenpää | w.saarenpaa(at)gmail.com | 040 0582 219