suosituksia

Mielestäni Kuren tarinan tärkein sanoma oli lopulta se, miten tärkeää on osoittaa toiselle että hänestä välitetään. Kuren tapauksessa yksi pieni kirje sai aikaan toivon paremmasta ja loppu on historiaa.
Jos koet että joku ihminen, tuttu tai tuntematon, on avun tarpeessa ja että voisit tehdä jotain niin älä jätä sitä tekemättä. Pienikin hyvän tahdon ele voi kantaa pitkälle!”.

Veka Lampi, jalkapalloilija HJK, Suomen maajoukkue

 

Arjessa kohtaa rikkinäisiä lapsia. Millä heille apua ja uskoa paremmasta tulevaisuudesta. Tässä yksi hyvä keino - jakaa tämä kirja mahdollisimman monelle luettavaksi!
”Markku on käynyt koulullamme puhumassa oppilaille säännöllisesti mm. kirjan teemoista. Elämän hyvistä ja huonoista valinnoista. Ihmisen ja ihmisyyden kunnioittamisesta. Elämän koettelemukset tuovat puheeseen vakuuttavan äänenpainon, jota murrosikäiset arvostavat. Kure-kirja toimii samoin!”

Jari Noponen, rehtori

 

Hetkessä ahmaisin koko kirjan! Aivan ihana, koskettava ja rehellinen ”tilitys ”. Jännitystä ja huumoria löytyy, mutta tuskin kukaan selviää kirjasta kuivin silmin. Hienoa, että helluntaipastoreissa löytyy tällaista elämänkokemusta. Jos tämä kirja ei pure nuorisoon niin ei sitten mikään! Enbuska on herkkä taiteilija, sekin välittyy kirjassa kauniisti.

Facebook-palaute

 

Ilo saada omistaa tää kirja tuplana :)) itkun kanssa luettu ja tällainen koskettava kirja oli enemmän kuin mahtavaa luettavaa heti uskoontulon jälkeen. Auttoi itseä ymmärtämään, kuinka ihmeellinen on meidän Jumalamme ja kaikilla on mahdollisuus muutokseen 

Facebook-palaute


Kirja tempaa lukijan mukaansa heti ensi hetkistä. Kirjan henkilöihin ja heidän erilaisiin- jopa lohduttomiin- elämäntilanteisiin on helppo päästä sisälle. Tunteet ovat vahvasti läsnä. Elämän pienet ilon hetket ja valtavat epätoivon tukahduttamat tilanteet. Kirja antaa kuitenkin toivoa! Toivoa siihen, että olipa ihminen ajautunut (tahallaan tai tahtomattaan) kuinka synkkään syvyyteen- on AINA MAHDOLLISTA TAVOITTAA JOTAIN SUUREMPAA!

Virpi, vastuuopettaja (ammattistartti, sedu-spurtti ja MAVA koulutus) koulutuskeskus Sedu

 

Tämä kirja on koskettava kertomus Jumalan ihmiseen asettamasta kaipauksesta, joka saa täyttymyksensä vasta ristin juurella. Synnin ja pahuuden voimat jäävät alakynteen, kun vankilan varjoissa varttunut jengijohtaja Kure luovuttaa elämänsä hallintavallan Jeesuksen naulattuihin käsiin. Vastalahjaksi Kure saa takaisin sen, minkä hän on pelännyt jo menettäneensä: tulevaisuuden ja toivon. Kodin. Rakkauden. Ikuisen pelastuksen.
Kuren haavat ja tumma menneisyys ovat vain kalpea aavistus siitä, millaiseksi hänen elämänsä todellinen tehtävä oli alun perin tarkoitettu kaikkivaltiaan Jumalan suunnitelmissa. Ei ole rikollista, joka olisi pahempi kuin Jeesus, eikä ihmistä, joka olisi parempi kuin Hän.
Kirja on väkevä todistus Jumalan mahdollisuuksista, jotka ovat synnittömän Kristuksen tähden aina myös meidän mahdollisuuksiamme. Katsokaa Kure alias Markkua, niin tiedätte, mistä puhun. Suosittelen kirjaa lämpimästi!

KT, erityisopettaja Mia Puolimatka