Hyvä Sanoma -lehtipiste

Toteutetaan yhteistyössä kauppakeskuksen, messujärjestäjän tai muun tapahtumavastaavan kanssa. Tila lehtipisteelle vuokrataan, yhdeksi tai useammaksi päiväksi seurakunnan tai tarvittaessa Aikamedian nimissä.

HS-lehtipiste

Toteutus

Toteutetaan yhteistyössä kauppakeskuksen, messujärjestäjän tai muun tapahtumavastaavan kanssa. Tila lehtipisteelle vuokrataan, yhdeksi tai useammaksi päiväksi seurakunnan tai
tarvittaessa Aikamedian nimissä.

Lehtipisteessä jaetaan Hyvä Sanoma -lehden näytenumeroa ja pyydetään ohikulkijoita tutustumaan kristilliseen aikakauslehteen. Lehtipisteelle pysähtyneille tarjotaan mahdollisuutta osallistua Hyvä Sanoma -lukijatutkimukseen. Osallistujat saavat maksutta Hyvä Sanoma -lehden puoleksi vuodeksi kotiinsa ja suostuvat antamaan jakson päätyttyä palautetta lehdestä ja sen merkityksestä.

Lehtipisteellä jaetaan ihmisvirrasta riippuen satoja Hyvä Sanoma -lehtiä. Lukijatutkimukseen osallistuu usein kymmeniä kiinnostuneita. Parhaimmillaan lehtipiste välittää yhden päivän aikana kotiin vietyjen ja tilattujen Hyvä Sanoma -lehtien kautta evankeliumin tuhansille ihmisille.

Evankelioimiskonsepti sisältää jaettavat Hyvä Sanoma -lehdet, lukijatutkimuslomakkeet, esittelypöydän, pöytäliinan, omalla jalalla seisovat Hyvä Sanoma -mainokset sekä Operaatio Hyvä Sanoma -logolla varustetut kangasbanderollin, työpaidat sekä jaettavat makeiset. Lehtipisteelle koulutetaan ulospäin suuntautuvia, markkinahenkisiä ja evankelioinnin lahjalla varustettuja seurakuntalaisia. Apua lehtipisteelle on mahdollista saada myös Hyvä Sanoma ry:n Evankelistapalvelusta.

Lisätietoa Helena Kärkkäiseltä, ks. yhteystiedot