holkka-saarijärvi

HYVÄ SANOMA HÖLKKÄ

Hyvä Sanoma -hölkkä on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa liikutaan hyvän asian puolesta. Tapahtuman järjestää Hyvä Sanoma ry yhdessä paikallisseurakunnan kanssa. Mukaan voi liittyä muitakin toimijoita.

Hyvä Sanoma -hölkkä avataan infotilaisuudella. Infossa kerrataan tapahtuman teknisiä tietoja sekä esitellään hyväntekeväisyyskohde. Infon jälkeen tapahtuma avataan ja osallistujat siunataan matkaan. Kellot käynnistyvät vaikka kysymys ei olekaan kilpailusta. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Järjestäjät huolehtivat kuitenkin juomapisteistä ja huoltohenkilöistä matkan varrelle.

Ilmoittautuminen hölkkätapahtumaan on tärkeää turvallisuuden vuoksi, koska silloin järjestäjät osaavat varata riittävästi henkilökuntaa ja tarjottavaa. Lisäksi nimen ja yhteistietojen avulla järjestäjien on helppo tiedottaa tapahtumasta ennakkoon ja sen aikana mahdollisesti tapahtuvista muutoksista. Osallistumismaksu suoritetaan tapahtumapaikalla ja se on yleensä vapaaehtoinen tai suositusluonteinen. Tapahtuma tuotto kohdennetaan järjestäjien valitsemaan kohteeseen.

Osallistuminen ei edellytä minkään seurakunnan jäsenyyttä vaan on avoin kaikille liikkumisesta ja hyvän tekemisestä kiinnostuneille. Hölkkään voi osallistua myös kävellen, pyöräillen tai rullaluistimilla paikkakuntakohtaisista reiteistä riippuen.

Tulevat Hyvä Sanoma -hölkät

23.5.2015 Saarijärvi

 

Ilmoittautumislomake

Tapahtuma

Hölkkä-tapahtuma

Osallistujan tiedot

Etunimi *
Sukunimi *
Syntymäaika *
Matkapuhelin *
Sähköpostiosoite
Kotipaikka
Ruoka-aineallergiat
Muuta

Osallistumismuoto

Matka (noin)