Kampanjaevankeliointi - Marko Selkomaa

Marko Selkomaa toimii Hyvä Sanoma ry:n evankelistana ja lähetyspastorina. Kotimaan tilaisuudet ja kampanjat ovat osa Hyvä Sanoma ry:n toimintaa. Lähetyskampanjat toteutetaan yhteistyössä Fida Internation ry:n kanssa.

Marko Selkomaa on työskennellyt aiemmin muun muassa suomalaisen Saalem-seurakunnan pastorina Kanadan Thunder Bayssa, nuorisopastorina Helsingissä ja koulupastorina Savossa. Markolla ja hänen vaimollaan Eliisalla on kolme lasta: Oskari, Saara ja Wiljami.

Julistustyön ohella Selkomaa kirjoittaa aktiivisesti. Aikamedia Oy on julkaissut Selkomaalta kuusi kirjaa: Anna Pyhän koskettaa, Parantakaa sairaita, Askeleet yliluonnolliseen, Ihmeiden aikakausi, Loistava seurakunta sekä Askeleet uuteen elämään.

- Palveleminen koti-Suomessa Hyvä Sanoma ry:n työyhteydessä tuntuu perin luontevalta ja kotoiselta. Työtoverit ja verkostot ovat tuttuja jo vuosien takaa ja se tuntuu hyvältä näin paluumuuttajana kolmentoista Kanadan siirtolaisvuoden jälkeen. Uskon, että tämän kautta palvelutyöni Suomessa ja lähetyskentillä voi palvella Jumalan valtakuntaa yhä hedelmällisemmin.

Hyvä Sanoma ry on helluntaiseurakuntien kotimaanjärjestö, joka tukee seurakuntia Selkomaan seurakuntavierailujen valmisteluissa ja mainostamisessa. Mittavimpiin kampanjanjoihin Hyvä Sanoma ry järjestää myös kouluttavia ja seurakuntaa osallistuttavia oheistapahtumia.

JL

Palautetta ja kuulumisia työstä

Haluatko lukea säännöllisesti Marko Selkomaan julistustyön kuulumisia. Liittymällä Hyvä Sanoma ry:n kannattajajäseneksi saat säännöllisesti sähköisen uutiskirjeen. Lisäksi voit tilata Hyvä Sanoma -lehden, jossa Markon kertoo kuukausittain kuulumisiaan sekä siitä miten evankeliumi on koskettanut ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa.

Hyvä Sanoma ry:n jäsenlomake

 

Voit tukea Marko Selkomaan työtä!

Kotimaan kohteiden tukeminen

Lahjoituskohteet kotimaan kohteille (verkkopankki)


Lähetyskampanjoiden tukeminen

Lahjoitustili:
Saaja: Fida International ry
Pankki: Nordea
IBAN: FI41 2287 1800 0052 56
BIC/SWIFT: NDEAFIHH
Viite: 12988 Selkomaan lähetyskampanjat ulkomailla

Fidan keräyslupa RA/2016/761, voimassa 1.1.2017-31.12.2021
(koko Suomi paitsi Ahvenanmaa). Myöntänyt Poliisihallitus.