Tämä on MAHDOLLISTA YHDESSÄ

Lapin alueella asuu nykyään noin 181 000 ihmistä. Tuo luku ei kuitenkaan ole median uutisaihe, vaan uutisena puhutaan paremminkin siitä kuinka vuosittain satoja ihmisiä muuttaa pois Lapin alueelta.

Lapissa on silti vielä ylen määrin runsaasti tilaa ja tarvetta evankeliumille – siitähän tuo luku 181 000 meille kertoo. Niinpä emme seurakunnissa halua keskittyä muuttotappiolukuihin vaan niihin ihmisiin ja niiden ihmisten tarpeisiin, joiden keskellä nyt elämme. Tiedämme, että jos emme seurakuntina tähän tarpeeseen vastaa, niin ei siihen mikään muukaan taho vastaa. Se on meidän tehtävämme! Edelleen meille on voimassa Jumalan käsky mennä ja julistaa evankeliumi kaikille.

Tiedämme, että Jumalalla on näky mahdollisuuksistaan Lapissa. Sen näyn toteutumisen mahdollistavat seurakunnat ja niiden jäsenet, jotka yhdistävät voimansa evankeliumin hyväksi. Yhdessä he tekevät mahdolliseksi sen mikä olisi muuten mahdotonta.

Seurakuntien yhteinen päätös palkata Taneli yhteysevankelistan työhön on vahva todistus voimien yhdistämisestä ja luottamuksestamme Jumalan mahdollisuuksiin. Tavoitteenamme ei ole yhtään sen vähemmän kuin hengellisen siunauksen ajat Lapin ihmisille ja seurakunnille.

Yhteisessä rintamassa

Esa Pikkumäki
johtava pastori
Rovaniemen Helluntaiseurakunta