Pohjois-pohjanmaa

Yhteysevankelista
LIISA SATOKANGAS
Raahen Helluntaiseurakunta
liisa.satokangas (at) gmail.com
044 2429313

Aluetiimin jäsenet:
Silja Virranniemi, Pattijoki
Tino Lindgren, Muhos
Esa Vähäaho, Muhos/Yli-Kiiminki
Raimo Holappa, Haukipudas
Yrjänä Tauno, Raahe
Tapper Ari, Pudasjärvi

Seurakunnallinen yhdyshenkilö
Orava Hannu, Oulu
Nurmi Harri J., Oulainen

Liisa kertoo itsestään näin:

Olen ihmisiä rakastava kahden lapsen äiti. Sain vuonna 1979 kutsun sananjulistajaksi ja rukouspalvelijaksi. Vuosikymmenien odotuksen ja epäilyksenkin jälkeen olen kokenut Herran rohkaisevan ottamaan paikkani hänen elopellollaan. En ole uskaltanut kääntää kutsumukselleni selkääni, ja Herra onkin avannut ovia tehtävään, johon hän kutsui.

Kutsumukseni on julistaa evankeliumia, innoittaa seurakuntia Pyhän Hengen voimaan ja Herran käyttöön myös armoitusten kautta. Koen myös tehtäväkseni innostaa naisia löytämään paikkansa seurakunnassa ja olemaan siinä rohkeita. Samalla kun "tsemppaan" muita,  kohdistan viestin myös itseeni - naisia tarvitaan!

Uskon evankeliumin voimaan, ja siihen että Jeesuksella on vielä tänäkin päivänä annettavaa ihmisille, jotka häntä etsivät.
Koen, että Jumala haluaa vielä ilmestyä Suomessa ja näyttää rakkautensa ihmisille, jotka ovat jääneet sitä vaille ja elävät rakkaudettomassa maailmassa. Haluan tarjoita tällaista rakastavaa Jumalaa heille. Olen valmis tulemaan mihin Herra avaa ovensa - Hänen kanssaan ja Hänen voimassaan.

Terveiset Haukiputaalta 15.10.2016

Terveiset Kalajoelta 8.2.2014

Rakentumispäivän opetus 24.8.2013

Lue lisää aluetyön kuulumisia (lokakuu 2012)