pohjois-pohjanmaa

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteysevankelista
SEPPO MÄKIPÄÄ
Haapajärven Helluntaiseurakunta
seppo.makipaa (at) gmail.com
050 355 9045

Aluetiimin jäsenet:
Taisto Lindberg, Haapajärven Helluntaiseurakunta
Katja Mäkipää, Haapajärvi
Pekka Niemelä, Pyhäjärvi
Merja Hautala, Sievi

        

Kutsuttu palvelemaan...

Seppo kertoo itsestään näin:

Olen syntyjään satakuntalainen, syntymäkaupunkina Pori.

Palvelen tällä hetkellä paimenena Haapajärven Helluntaiseurakunnassa. Uskoontuloni jälkeen syksyllä -94 koin voimakkaasti, että jollakin tavalla minun tulee palvella Jumalan Valtakunnan työssä! Tämä palveleva mielenlaatu on johdattanut minua vaimoni Katjan kanssa eri puolille Suomea eri seurakuntiin. Olemme saaneet kokea Jumalan apua, siunausta ja johdatusta elämässämme. Nyt olemme pysähtyneet Pohjois-Pohjanmaalle, ja täällä Jumala on erikoisesti kehottanut jakamaan niitä kokemuksia joita olemme Jumalan elovainioilla saaneet.

Nyt palvelemme seurakunnan lisäksi myös evankelistoja, opettamalla, ja olemalla esimerkkinä! Erkoisesti olen kokenut, että me kaikki tarvitsemme toistemme tukea. Olen siis tällä hetkellä paimenena, mutta paimenuuteni pääpaino on evankelioimisessa. Koenkin, että me tarvitsemme tänä päivänä enemmän juuri niitä perinteisiä evankelistoja. niitä jotka menevät teille ja aitovierille, sinne missä ihmiset ovat. Olen myös valmis palvelemaan eri seurakuntia opettamalla evankelioinnin mahdollisuuksista.

Haapajärvellä olemme panostaneet voimakkaasti telttatyöhön kesäisin. Telttatyö ja kampanjaevankeliointi onkin saanut ihmisiä mukavasti liikkeelle. Evankelioinnin ja uskon  tulee olla iloista. Sillä tavalla me voimme tuoda positiivisen kuvan uskosta asuinpaikkakuntiemme keskelle.

Meidän tehtävämme on myös palvella ihmisiä ihan konkreettisella tasolla! Palveleminen tuo siunauksen!

 

    

Yhteistyössä on voimavara!

Musiikilla on tärkeä osa evankelioinnissa. Yhteyttä keskenämme