pohjois-karjala

 

Yhteysevankelista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anita Keinänen
Pohjois-Karjalan HS-yhteysevankelista
044 0301354
anita.keinanen.posti (at) gmail.com
Vastuulla Hammaslahti, Kitee, Rääkkylä, Tohmajärvi ja Liperi

Päivin siirtyessä Viitasaarelle myös muut Joensuun alueet ovat Anitan vastuulla.

 

Kotiseurakuntani on Joensuun helluntaiseurakunta, Hammaslahden rukouspiiri. Kuulin Jeesuksesta jo varhaisessa lapsuudessani mummoni ja äitini sekä tätini kautta. Mummollani oli ihana paikka, jossa rakastettiin Jeesusta ja puhuttiin Hänestä. Tiesin uskonasioista mielestäni paljonkin. Henkilökohtaisen ratkaisun Jeesuksen puoleen tein nuorena 1984 yksin kotonani. Pian tuon kääntymykseni jälkeen alkoi sydämeni vaatimaan: Kerro sanoma Jeesuksesta kaikille luoduille. Hiekkalaatikolla ja lastenvaunuja työnnellessäni alkoi todistajan tieni.

Luuka 24:46 - 48 "Ja Hän sanoi heille: Niin on kirjoitettu, että Kristus on kärsivä ja komantena päivänä nouseva ylös kuolleista, ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava Hänen nimessää kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista. Te olette tämän todistajat."

Samalla tiellä olen edelleen. Kymmenen vuoden erämaataipaleen jälkeen huomasin, että tuo vanha kutsu oli siellä sydämessä ja tunsin kuinka sydämeni vaati jälleen kertomaan: "Jeesus on jo sovittanut syntisi ja Hän rakastaa sinua!"
Jeesus katsoi Jerusalemia ja itki. Oma "jerusalemimme" on lähellä, laittaako se meidät itkemään? Ihmiset tänä päivänäkin etsivät valikoiden maailmasta tyydytystä ja yltäkylläistä elämää, löytämättä. Matt. 9:37 - 38 "Silloin Hän sanoi opetuslapsillensa: "Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän, rukoilkaa siis elon Herraa, että Hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa."

Ota soihtu käteesi ja lähde kanssamme levittämään Jumalan tulta! Kuinka minä toivoisinkaan, että se olisi jo syttynyt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henry Määttä
henrymaatta (at) gmail.com
050 375 6654
Vastuulla Valtimo, Lieksa, Nurmes, Juuka

 

Auetiimin muut  jäsenet:
Ilona Haukka
044 2742204
Terttu Määttä
050 434 5867