lappi

 

Yhteysevankelista
TANELI HALONEN
Ivalon helluntaiseurakunta
taneli.halonen (at) gmail.com
045 233 8112

Aluetiimin jäsenet:
Leif Flink
Maarit Keisu
Seurakunnalliset HS-yhdyshenkilöt:
Taneli Halonen Ivalo, Maarit Keisu Ylitornio, Leif Flink Sodankylä,
Dimitri Flink Kemijärvi, Helena Sipola Salla

 

Näky Lapista 

Näkymme on, että jokainen lappilainen saa mahdollisuuden kuulla, että Jeesus on tie, totuus ja elämä.

Näkymme on, että jokainen Lapin helluntaiseurakuntien jäsen löytää paikkansa ja palvelee Jumalaa koko elämällään Pyhän Hengen voimassa. 

Näkymme on, että jokainen lappilainen tietää, että Lapissa on helluntaiseurakuntia, joissa julistetaan evankeliumia Jeesuksesta, joissa syntiset puhdistuvat, sairaat paranevat, sidotut vapautuvat ja rikkinäiset eheytyvät Hänen nimessään.

Näkymme on, että helluntaiseurakuntien verkosto Lapissa täydentyy ja uusia seurakuntia perustetaan niin, että jokaisessa Lapin alueen kuntakeskuksessassa ja myös muissa tärkeissä keskuksissa on toimiva ja kasvava helluntaiseurakunta, joka ottaa ensisijaisen vastuun oman alueensa ihmisten tavoittamisesta ja palvelemisesta.

Näkymme on, että Lapin helluntaiseurakunnat tarjoavat apua toisilleen, tukevat toisiaan konkreettisesti ja näkevät Lapin alueen työn yhteisenä haasteena, jossa kunta- ja seurakuntarajat ovat toissijaisia.

Näkymme on, että jokaisella Lapin helluntaiseurakunnalla, kunnalla ja kylällä on täsmäesirukoilijoita ympäri Suomea ja maailmaa. 

Taneli Halonen ja Janne Kehusmaa