Hyvä Sanoma -hölkkä

Tapahtuma alkaa 23.5.2015 12:00 Lisää kalenteriin 23-5-2015 12:00:00 50 Hyvä Sanoma ry - Hyvä Sanoma -hölkkä Hyvä Sanoma -hölkkä on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa liikutaan hyvän asian puolesta.Tapahtuman järjestää Hyvä Sanoma ry yhdessä Saarijärven Helluntaiseurakunnan kanssa. Tapahtumassa on mukana Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja Janne Lahti. Hölkkä-tapahtuma käynnistyy Saarijärven torilla klo 12. Matkaan päästään heti alkuinfon ja hyväntekeväisyyskohteen esittelyn jälkeen. Opastetut ja ja kolmella huoltopisteellä varustetut reitit ovat 10 ja 22 kilometriä. Reitit ovat osittain hiekkateitä. Hölkkään osallistujille tarjotaan huoltopisteillä juomista sekä matkan päätteeksi ruokailu ja sauna. Osallistumismaksu on vapaaehtoinen ja se suoritetaan tapahtumapaikalla. Maksuista kertynyt tuotto käytetään Hyvä Sanoma ry:n Vammaispalvelun järjestämien kehitysvammaisten lasten ja nuorten leiritoiminnan tukemiseen. Lisätietoa Saarijärven Helluntaiseurakunnan yhteyshenkilö Kati Rautasaarelta, katirautasaari(ät)gmail.com Ilmoittautuminen ennakkoon on turvallisuussyistä tärkeää. Ilmoittautumiset sähköisellä lomakkeella tästä linkistä Tervetuloa! Saarijärvi Hyvä Sanoma ry false DD/MM/YYYY
Järjestäjä Hyvä Sanoma ry
Tapahtuman paikka  Saarijärvi

Hs holkka saarijarvi

Hyvä Sanoma -hölkkä on hyväntekeväisyystapahtuma, jossa liikutaan hyvän asian puolesta.
Tapahtuman järjestää Hyvä Sanoma ry yhdessä Saarijärven Helluntaiseurakunnan kanssa.

Tapahtumassa on mukana Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja Janne Lahti.

Hölkkä-tapahtuma käynnistyy Saarijärven torilla klo 12. Matkaan päästään heti alkuinfon ja hyväntekeväisyyskohteen esittelyn jälkeen. Opastetut ja ja kolmella huoltopisteellä varustetut reitit ovat 10 ja 22 kilometriä. Reitit ovat osittain hiekkateitä.

Hölkkään osallistujille tarjotaan huoltopisteillä juomista sekä matkan päätteeksi ruokailu ja sauna. Osallistumismaksu on vapaaehtoinen ja se suoritetaan tapahtumapaikalla. Maksuista kertynyt tuotto käytetään Hyvä Sanoma ry:n Vammaispalvelun järjestämien kehitysvammaisten lasten ja nuorten leiritoiminnan tukemiseen.

Lisätietoa Saarijärven Helluntaiseurakunnan yhteyshenkilö Kati Rautasaarelta, katirautasaari(ät)gmail.com

Ilmoittautuminen ennakkoon on turvallisuussyistä tärkeää.

Ilmoittautumiset sähköisellä lomakkeella tästä linkistä

Tervetuloa!

Takaisin