Palvelumme

Hyvä Sanoma ry tukee ja koordinoi helluntaiseurakuntien osallistumista Missio2022:een.

Hyvä Sanoma ry mukana missiossa

Hyvä Sanoma ry:nä olemme halunneet ottaa paikkamme missiossa, sillä missio tukee yhdistyksen näkyä kertoa evankeliumi suomalaisille ja nostaa Jeesus näkyväksi ja keskustelunaiheeksi koko Suomen alueella. Missio myös tähtää paikallisseurakuntien vahvistamiseen sekä voimistaa kristittyjen yhteyttä. Hyvät kokemukset aiemmista missioista antavat lisäpontta tehtävään.

Yhteydenpito

Hyvä Sanoma ry pitää yhteyttä seurakuntiin mission kaikissa vaiheissa sekä välittää sen sisältöön ja toteutukseen liittyviä ideoita ja tarpeita missio-organisaatiolle. Kokoamme herätysliikkeen omien toimijoiden missioon sopivia ja rakennettavia palveluja seurakunnille.

Yhteisellä koordinoinnilla saadaan monipuolista palvelua ja tukea seurakunnille edullisesti, jopa maksutta. Tulossa on koulutuksia evankelioinnista, sosiaalisen median markkinoinnista ja striimauksista sekä erilaisia missioon liitettäviä teemoja esimerkiksi yrittäjien, koululaisten ja lapsiperheiden saavuttamiseksi.

Hyvä Sanoma ry:n toimijoita osallistuu valtakunnallisen missiotoimikunnan kokouksiin. Toimikunta on keskeisessä roolissa mission teknisissä ja sisällöllisissä ratkaisuissa. Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtaja Janne Lahti on missiotoimikunnan toinen varapuheenjohtaja.

Yhteystietomme

Missioyhdyshenkilöt:
Janne Lahti, Hyvä Sanoma -palvelujen johtaja, 040 044 4804
Mika Korkatti, Hyvä Sanoma -palvelujen hankekoordinaattori, 040 588 9900
Anna-Maija Kalliokoski, evankelistaverkoston koordinaattori, Hyvä Sanoma -palvelut, 050 441 6161

Missiota koskevat sähköpostit pyydämme lähettämään osoitteeseen: missio2022 (at) hsry.fi.

Olemme koonneet myös kontaktiryhmän, joka on yhteydessä seurakuntiin ja jolta voitte kysyä kaikkea missioon liittyvää.

Mission omat nettisivut: https://missio2022.fi/.

Valtakunnallinen missiotoimikunta

Toimikunnan puheenjohtajana toimii Mika Tuovinen (Mission Europe). Varapuheenjohtajat: Mikko Matikainen (Kansan Raamattuseura) ja Janne Lahti (Hyvä Sanoma ry).