Perjantai 10.6.

Leirin ensimmäinen kokonainen päivä on nyt virallisesti takana, ja on aika kerrata päivän tapahtumia. Viime yö kului joidenkin osalta hyvinkin lämpimissä tunnelmissa, mutta ei se mitään: lämpöä riitti vielä päivällekkin. Aamun raamattutunneilla aloitettiin aivan alusta. Kävimme läpi luomisen, evoluutioteorian ongelmia, Nooan vaiheet... Iltapäivällä leiriläiset kuulivat myös Miikan raamiksen Vanhasta testamentista.
Muuten päivä piti sisällään leikkimistä, kisailua ja nimien opettelua. Vietimme myös yhden leiriläisen 15-vuotissynttäreitä: Onnea Renelle! :)
Iltanuotion ja iltapalan jälkeen kokoonnuimme vielä saliin viettämään iltahartautta. Saimme kirjoittaa kirous- tai ylistyspsalmin juuri sen mukaan miltä itsestä tuntui. Jokainen oppi, että me saamme olla aitoja Jumalalle ja näyttää hänelle miltä meistä todella tuntuu.

Mitä tässä enää lisäilemään. Ruokaa on riittänyt, sää on loistava, raamattutunnit ovat täyttä asiaa ja porukka ystävystyy enemmän toistensa kanssa. Vaikea laittaa paremmaksi!

 Larsmo kuittaa.

Kuvia ja teksti mm. eilisestä tulossa huomenna lisää - jos tekniikka ei petä :)