Kutsumuspolku

SYKSY 2022 – KEVÄT 2023
Haku on jo käynnissä! Nyt voit opiskella sekä lähiopetuksessa että etänä. 

TULE MUKAAN JA VAHVISTA KUTSUMUSTASI!

Mikä on paikkani Jumalan suunnitelmassa? Mitkä ovat lahjani? Miten elää missionaalista elämää?

Kutsumuspolku on kahdeksan lähiopiskeluviikonloppua käsittävä lukuvuoden mittainen opintokokonaisuus, jonka ytimessä ovat nämä kolme kysymystä.

Koulutus on tarkoitettu kaikenikäisille kutsumustaan etsiville ihmisille, ja se tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja oman uskon vahvistumiseksi. Lukuvuoden aikana saat oppia, mitä tarkoittaa elää Jumalan suunnitelmassa arjen keskellä, sillä jokainen meistä on kutsuttu Jumalan valtakunnan rakentajiksi omalla paikallaan. Koulutuksessa painotetaan henkilökohtaisen kutsun elämistä todeksi ja luodaan verkosto, jonka kautta voimme yhdessä tukea toisiamme Jumalan valtakunnan rakentajina. Koulutuksen voi suorittaa hyvin muiden opintojen tai työelämän ohessa.  

Olisiko nyt sinun aikasi ilmoittautua mukaan?
Koulutus on parhaimmillaan alku loppuelämän kestävälle seikkailulle Jumalan kanssa!

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Iso Kirja -opisto ja Helluntaikirkon Hyvä Sanoma -palvelut.

Lue lisää Iso Kirja -opiston sivuilta ja täytä HAKULOMAKE – KLIKKAA TÄSTÄ.

Koulutuksen sisältö

KESTO

Koulutus on laajuudeltaan 10 op, ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna, johon kuuluu lähi- ja etäopetusta. Etäopetuksessa on käytössä verkko-oppimisympäristö ja lähiopetus järjestetään kahdeksana viikonloppuna.

JAKSOT

SYKSY 2022 – KEVÄT 2023 opinnot

IMIN160 Evankelioinnin perusteet, 4 op

  • Kurssin keskeisenä tavoitteena on löytää oman kutsumuksen mukainen tehtävä. Kutsumus nähdään laaja-alaisesti ja henkilökohtaisena.
  • Kurssilla käsitellään mm. kristityn identiteettiä ja kutsumusta, oman tehtävän löytymistä, Raamatun tulkintaa, uskonpuolustustamista, pelastusoppia, saarnan valmistusta sekä johtajuutta.
  • Kurssin kesto on neljä lähiviikonloppua sekä 48 tuntia etäopetusta, jonka aikana tehdään omaan kutsumukseen liittyviä tehtäviä.

IMIN161 Evankelioinnin taidot, 6 op

  • Kurssin tavoitteena perehtyä erilaisiin tapoihin toteuttaa omaa kutsumustaan päätoimisesti ja oman toimen ohella siellä, missä milloinkin toimii.
  • Kurssilla käsitellään mm. soluja, seurakunnan istuttamista, alfaa, koulutyötä, armolahjojen toimintaa ja käyttöä sekä yleisemmin kutsumusta nykyajassa. Kurssiin liittyy myös lyhyt käytännön osuus.
  • Kurssin kesto on neljä lähiviikonloppua sekä 87 tuntia etäopetusta, jonka aikana tehdään omaan kutsumukseen liittyviä tehtäviä.

LÄHIVIIKONLOPUT:

16.–18.9.2022 Jumalasuhde, uskovan identiteetti ja kutsumus
28.–30.10.2022 Oman tehtävän löytäminen ja soteriologia 
18.–20.11.2022 Apologetiikka ja johtajuus 
27.–29.1.2023 Raamatun tulkinta ja saarnaaminen 
17.–19.2.2023 Pienryhmät, diakonia ja sielunhoito 
17.–19.3.2023 Vuorovaikutustaidot ja viestintä 
14.–16.4.2023 Seurakunnan istuttaminen, Alfa- ja koulutyö
5.–7.5.2023 Armolahjat arjessa ja kutsumus