Kuurojen kesäleiri 30.6.-2.7.2023

Lisätietoja tässä linkki: https://www.ikopisto.fi/kuurojen-kesaleiri

Alla YouTube  👇🏻 

päivitetty 29.4.2023

Facebookissa Hyvä Sanoma julki uutisesta 22.3.2023.

päivitetty 22.3.2023

Päivitetty 22.3.2023

Uusi kuurojen median työtekijä.

Hyvä Sanoma ry:n kuurojen työ tiedottaa, että Tellervo Aallos aloitti 1.5.2021 palkkatuella vuoden kestävän osa-aikatyön Tampereen helluntaiseurakunnassa.
Tellervo keskittyy Tampereen alueen kuurojen työhön, mutta toimii myös valtakunnallisesti. Jos teillä on kuurojen työhön liittyvää asiaa, hän on mielellään yhteydessä teihin.
 
Jumalan siunausta ja moi!

Terveisiä Forssan seudun kuurojen raamattupiiriltä

Haluan kertoa kuulumisia Forssan seudun kuurojen raamattupiiriltä. Vuoden 2015 syksyllä tutustuimme muutamiin kuuroihin Mynämäen alueelta ja myös eri puolilta Länsi-Suomea. Aloitimme raamattupiirin, joka on yhteiskristillinen, koska osallistujien taustana on vapaakirkko, evankelis-luterilainen kirkko tai helluntaiseurakunta. Uskovien kuurojen lisäksi mukana on muutama ei-uskova, jotka ovat kiinnostuneet hengellisistä asioista ja halusivat tulla mukaan raamattupiiriin. Minua pyydettiin opettamaan Jumalan sanaa, ja olen saanut enemmän vastuuta opetustyöstä. Aluksi kokoonnuimme noin 3-4 kertaa vuodessa kodeissa vuorotellen. Raamattupiiriimme kokoontui keskimäärin 4-10 henkilöä. Viime tammikuussa 2019 keskustelimme ja halusimme antaa raamattupiirille nimeksi Forssan seudun kuurojen raamattupiiri ja muutimme kokoontumiset säännöllisiksi, kokoonnumme kerran kuukaudessa vuorotellen Forssan helluntaiseurakunnassa ja kodeissa.

Vuonna 2016 tammikuussa perustin WhatsApp -keskusteluryhmän nimellä ”Jeesus kanssamme”. Ryhmässä on ollut vilkasta keskustelua erilaisista hengellisistä kysymyksistä ja olen saanut jakaa Jumalan sanaa melkein joka päivä viittomakielellä videoiden välityksellä. Olemme oppineet paljon ja kasvaneet hengellisesti ja saaneet paljon tietoa raamatusta. Valitsin perustamalleni ryhmälle nimen ”Jeesus kanssamme”, koska raamattu lupaa meille Matt. 28:20 : ”Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailmanajan loppuun saakka”. Ihana lupaus meille: Hän on meidän kanssamme! Haluan kiittää Tapio Sopasta, sillä kun joskus on ollut vaikeita kysymyksiä ja raamatunkohtia, olen kysellyt Tapiolta, ja hän on antanut meille hyviä selityksiä ja neuvoja. Tarvittaessa olen aina saanut apua häneltä ja sitten voinut jakaa muille. Kiitos Forssan helluntaiseurakunnalle kun olette olleet tukena kuurojen työssä!

Marika Jouhki

Marika Jouhki siunattiin kuurojen diakoniksi.