Tervetuloa kuurojen työn sivuille!

Viittomakielisiä kuuroja on Suomessa noin 4000–5000. Kuurojen työ on osa Hyvä Sanoma ry:n diakoniatyötä. Kuurojen työn tavoitteena on viedä evankeliumia kuurojen yhteisöön heidän omalla äidinkielellään eli viittomakielellä, sekä auttaa helluntaiseurakuntia edistämään kuurojen työtä.

Uusin ohjelma

Hyvä Sanoman-työn tiedotteet

Meillä on suunnitelmissa kaksi tapahtumaa: Hengelliset päivät järjestetään ensi keväänä huhtikuussa Forssassa ja syyskuussa Tampereella. Ja lisäksi kesäkuussa olemme mukana juhannuskonferenssissa Keuruulla, mutta vielä ei tiedetä, pääseekö sinne kokoontumaan koronarajoitusten vuoksi. Mikäli ei päästä, osallistumme juhannuksen konferenssin ohjelmaan samalla tavalla kuin viime vuonna nettilähetysten kautta. Mahdollisesti ensi elokuussa pidetään miesten leiri. Tiedotamme myöhemmin, jos tulee muutoksia koronarajoitusten vuoksi.

Hyvä Sanoman kuurojen työ osallistuu kampanjaan valtakunnallinen mediamissio 2022 . Mikä on mediamissio? Se on yhteiskristillinen valtakunnallinen tapahtuma, johon osallistuu uskovia eri seurakunnista: ev.lut., vapaakirkosta, helluntaiseurakunnista, muista kristillisistä järjestöistä. Yhteisissä tapahtumissa kerrotaan evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta mm. median välityksellä, radiossa, lehdissä ja tv:ssä näkyvästi. Kuurojen työ on mukana valtakunnallisissa ja paikallisissa tapahtumissa eri puolilla maata aktioissa levittämässä ilosanomaa. Kuurojen työ lähtee kampanjaan mukaan näkyvästi sosiaalisessa mediassa. 

Toinen uutinen: Hyvä Sanoman kuurojen työhön on löytynyt mediatyön hoitaja ( harjoittelija), joka mielellään auttaa editorintyössä ja vastaa Hyvä Sanoman kuurojen työn sivustosta. Hän on Ueli Wenger.

Hyvää alkuvuotta ja Jumalan siunausta kaikille!

Menneet tapahtumat

Todistukseni kuuro miehen uskonvaelluksesta