Tervetuloa kuurojen työn sivuille!

Viittomakielisiä kuuroja on Suomessa noin 4000–5000. Kuurojen työ on osa Hyvä Sanoma ry:n diakoniatyötä. Kuurojen työn tavoitteena on viedä evankeliumia kuurojen yhteisöön heidän omalla äidinkielellään eli viittomakielellä, sekä auttaa helluntaiseurakuntia edistämään kuurojen työtä.

Uusin ohjelma 2023

Juhannuskonferenssi -- tapahtumat:

Helluntaikirkko: Kuurot ja seurakunta – kokemuksia seurakuntayhteydestä
Suora lähetys 24.06.2022:  Satu Flinkman, Tommi Hintsanen ja Marika Jouhki. Juontajana toimii Marika Jouhki.

Juhannuskonferenssi 23.-26.6.2022, Iso Kirja, Keuruu

Satu Flinkmanin kirjan julkistamistilaisuus
Turun helluntaiseurakunnassa 13.3.2022

Julkaiset toisen kerran kirjan. Mikä uusimman kirjan nimi on ja mistä se kertoo?

Kirjoitin vuonna 2003 ”Pakko puhua” kirjan. Halusin kirjoittaa uuden kirjan ”Kielettömyydestä kasvuun” koska tällä kertaa kirjassani on enemmän Herran vaikutusta elämääni kuin ensimmäisessä kirjassani. Kirjassa kerron mitä elämässäni on ollut vaikeaa. Vaikeuksien kautta millaisia muutoksia on ollut. Siitä syntyi kirja nyt vuonna 2022.

Mistä syntyi ajatus kirjoittaa kirja?

Minulla oli rintasyöpä. Minulla oli silloin vaikeaa aikaa ja ajattelin kirjoittaisinko kirjaa. Kun olin matkalla sairaalaan ja sanoin miehelleni, etten halua mennä sairaalaan. Ajaessamme katuvaloissa koin voimakkaan näyn ”kirjoita”. Mietin kirjoitanko toisen kirjan. Ensimmäisessä kirjassa oli muita aiheita. Mutta tällä kertaa kirjan aiheen sisällössä oli enemmän jumalan vaikutusta. Tartuin toimeen ja silloin syntyi päätös kirjoittaa kirja. Kertoa kaikki elämäni siihen kirjaan. Siinä kerroin jumalan vaikutusta ja hänen tekemistään minun elämässäni. Se oli ihmeellistä aikaa.

Voitko kertoa millaista oli kirjoittaa Pakko puhua kirjaa ja nyt Kielettömyydestä kasvuun?

Pakko puhua kirjassa ei käsitelty uskon asioista. Siinä kirjoitin enemmän omasta elämästäni ja eri asioista ongelmia joissa purkasin. Mainitsin kyllä lopussa uskoontulostani.
Nyt uudemmassa kirjassa haluan todistaa enemmän jumalan vaikutusta elämääni ja miten hän on pelastanut elämäni vaikeuksien kautta. Voin todistaa hänen teostaan elämälleni ja miten hän on ihmeellisellä tavalla vaikuttanut elämääni.

Mitä haluaisit Kielettömyydestä kasvuun kirjan kautta kertoa lukijoille?

Halusin kirjoittaa kirjan mitä Pyhä Henki on ihmeellisellä tavalla osoittanut ja näyttänyt, ettei kuurous ole keskeinen asia. Mitä se on. Tutkin raamattua ja löysin monia raamatun paikkoja. Siitä kerrotaan lisää kirjassa.
Toinen syy kirjoittamiselleni oli se, että miten Jeesus pelasti elämäni. Olin aikaisemmin luullut, että seurakunnan jäsenyys on tärkeä esimerkiksi ehtoollisella käymisellä. Jonkin aikaa koin pysähtymistä asian kanssa. Kun tulin uskoon ja ymmärsin, ettei Jumala ei ole kiinnostunut siitä. Jumala ei kysy kuuluuko ihminen johonkin. Vain Jeesus on kiinnostunut ihmisistä ja heidän pelastumisestaan ja elämästään. Siitä haluan kertoa enemmän ihmisille. Kirjan kautta lukijat saavat oivalluksia Jeesus on yksi tie vastauksiin.

Haastattelija ja kuvat Katja Laurila

S-posti: tyttiflinkman@gmail.com
GMS: 050-5111701
Kirja:  20€  ja postikulut 5,90€

Uusin ohjelma

Hyvä Sanoman-työn tiedotteet

Meillä on suunnitelmissa kaksi tapahtumaa: Hengelliset päivät järjestetään ensi keväänä huhtikuussa Forssassa ja syyskuussa Tampereella. Ja lisäksi kesäkuussa olemme mukana juhannuskonferenssissa Keuruulla, mutta vielä ei tiedetä, pääseekö sinne kokoontumaan koronarajoitusten vuoksi. Mikäli ei päästä, osallistumme juhannuksen konferenssin ohjelmaan samalla tavalla kuin viime vuonna nettilähetysten kautta. Mahdollisesti ensi elokuussa pidetään miesten leiri. Tiedotamme myöhemmin, jos tulee muutoksia koronarajoitusten vuoksi.

Hyvä Sanoman kuurojen työ osallistuu kampanjaan valtakunnallinen mediamissio 2022 . Mikä on mediamissio? Se on yhteiskristillinen valtakunnallinen tapahtuma, johon osallistuu uskovia eri seurakunnista: ev.lut., vapaakirkosta, helluntaiseurakunnista, muista kristillisistä järjestöistä. Yhteisissä tapahtumissa kerrotaan evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta mm. median välityksellä, radiossa, lehdissä ja tv:ssä näkyvästi. Kuurojen työ on mukana valtakunnallisissa ja paikallisissa tapahtumissa eri puolilla maata aktioissa levittämässä ilosanomaa. Kuurojen työ lähtee kampanjaan mukaan näkyvästi sosiaalisessa mediassa. 

Toinen uutinen: Hyvä Sanoman kuurojen työhön on löytynyt mediatyön hoitaja ( harjoittelija), joka mielellään auttaa editorintyössä ja vastaa Hyvä Sanoman kuurojen työn sivustosta. Hän on Ueli Wenger.

Hyvää alkuvuotta ja Jumalan siunausta kaikille!

Menneet tapahtumat

Todistukseni kuuro miehen uskonvaelluksesta