Vapaaehtoisten hyvinvointi ja tukeminen

Vapaaehtoisten hyvinvointi ja tukeminen on aiheena Innostu & innosta -koulutuspäivässä Lapuan Helluntaiseurakunnassa lauantaina 15.1.2022.

Koulutuspäivään osallistuvat muun muassa Lapuan, Vaasan ja Seinäjoen helluntaiseurakunta. Tilaa on vielä muidenkin seurakuntien osallistujille. Ohjelma alkaa kello 9 tarjoilulla ja päättyy kello 17.

Marjut Lindholm-Holopainen opettaa käytännönläheisesti ja rohkaisevasti. Hän antaa hyviä ideoita ja välineitä vapaaehtoistyön kehittämiseksi. Innostu & innosta -päivä on saanut erinomaista palautetta. Se on tarkoitettu seurakuntien pastoreille, vanhimmille, johtoryhmille ja vapaaehtoistiimien vetäjille. Koulutus tukee myös Valloittava
seurakunta -strategiaa sekä Se löytyi -missioon valmistautumista.

Tehtävämme on tehdä pyhät valmiiksi palveluksen työhön. Se sisältää vastuun vapaaehtoistyöntekijöistä. Jumala on
kutsunut vapaehtoiset, ja he ovat seurakunnan tärkein voimavara. Siksi heidän hyvinvointiinsa kannattaa panostaa.

Koulutuspäivä maksaa seurakunnalle 20 €/hlö kymmeneen henkilöön saakka ja sen ylittävältä osalta 10 €/hlö. Osallistumismaksu sisältää opetuksen, materiaalin ja tarjoilut. Lasku lähetetään seurakunnalle koulutuksen jälkeen.  Koulutusmateriaaliin kuuluu noin 20 minuutin johdantovideo, joka lähetetään seurakunnan yhdyshenkilön kautta kaikille osallistujille. Toivomme, että seurakunta ilmoittaa osallistujamääränsä tarjoilujen ja materiaalin kopiointia varten viimeistään 10.1.2022 osoitteella: janne.lahti@hsry.fi.

Siunaavin tervetulotoivotuksin
Veli-Matti Köykkä, Tero Koivisto, Markku Tuppurainen ja Janne Lahti

Lue ja lataa ohjelmajuliste klikkaamalla tästä.