Hengellisen vankilatyön vapaaehtoisten peruskoulutus, helluntaiherätyksen osio

Hengellisen vankilatyön vapaaehtoistyölle on laadittu kaksivuotinen peruskoulutus. Koulutus on tarkoitettu kaikkien kirkkokuntien ja herätysliikkeiden hengelliseen vankilatyöhön hakeutuville ja siinä jo aloittaneille. Koulutus sisältää kaksi yhteistä osiota eri kirkkokuntien toimijoille sekä yhden kirkkokuntakohtaisen koulutuksen.

Koulutukseen ja vankilatyöhön hakeutuminen edellyttää kotiseurakunnan suositusta. Suositus toimitetaan ennen ensimmäistä koulutusta vankilatyötoimikunnalle.

Tämän jakson koulutus osio on Helluntaiseurakuntien koulutusosio. Se järjestään Keuruulla IK-opistolla yhdessä helluntaiseurakuntien vankilatyötoimikunnan kanssa.

Kurssilla kouluttaudutaan muun muassa naisvankien erityistarpeisiin ja raamatulliseen sielunhoitoon vankilassa/vapaudessa. Viikonloppuna perehdytään vankeudenaikaiseen kuntoutukseen yleensä, R-kuntoutukseen sekä koevapaus käytäntöihin. Vankilapastorin näkökulmasta opitaan työskentelystä vankilan ja vankien kanssa.

Hinta:
105 euroa / kurssi omilla liinavaatteilla
120 euroa / kurssi opiston liinavaatteilla

Helluntaiseurakuntien vankilatyöstä vastaavat
Hyvä Sanoma ry / Suomen Helluntaikirkko
Elämä ja Valo ry
Kristillinen Alkoholisti- ja Narkomaanityö ry

Toimikunnan puheenjohtaja Janne Lahti
Sähköposti: HSvankilatyotoimikunta@hsry.fi

 

Lue ohjelma ja lisätietoja tästä.

Majoitus 2-3 hengen huoneissa omin liinavaattein. Kurssi laskutetaan jälkikäteen.
Ilmoittautuminen: viimeistään 18.2.2022. Ilmoittautumislomake IK-opiston sivulla avautuu tästä linkistä uudelle välilehdelle: https://www.ikopisto.fi/vankilatylomake

Linkki koulutuksen IK-opiston sivulle: https://www.ikopisto.fi/vankilatyo