Se löytyi -missio, info 29.11.2021

Facebook
Twitter
WhatsApp

Se löytyi -mission valmistelut etenevät suunnitelman mukaan. Uusia seurakuntia tulee edelleen mukaan kaikista kirkkokunnista, ja valmistelevaa työtä tehdään usean henkilön voimin. Monilta paikkakunnilta on tullut viestiä, että eri seurakuntien edustajat ovat kokoontuneet suunnittelemaan yhdessä mission toteuttamista. On erinomainen asia, että kristityt tekevät yhteistyötä oman paikkakunnan parhaaksi. Uskomme, että tällainen yhteistyö koituu siunaukseksi myös mission jälkeen.

IK-opiston Askeleet missioon -koulutus

Mission onnistumisen kannalta on tärkeää, että mahdollisimman moni seurakuntalainen syttyy toteuttamaan missiota henkilökohtaisessa elämässään. Liian usein käy niin, että pieni aktiivinen joukko toteuttaa missiota, kun suuri enemmistö seuraa sitä sivusta. Tähän haasteeseen IK-opisto on räätälöinyt sopivan koulutuspaketin.

Koulutuspaketti sisältää kaksi striimattua missioteemaan liittyvää jumalanpalvelusta. Näiden jumalanpalvelusten tarkoitus on kasvattaa missionäkyä sekä varustaa seurakuntalaisia todistavaan elämään. Koulutuspaketti tarjoaa myös syventävän seminaarin, johon seurakuntalaiset voivat osallistua Keuruulla tai Helsingissä tai etänä omassa seurakunnassa. Tämä on ensimmäinen kerta, jolloin seurakunta voi näin laajasti osallistua IK-opiston koulutukseen.

Kaksi virtuaalista missiojumalanpalvelusta:

  • Su 20.2.2022 klo 11 Minun paikkani Jumalan missiossa
  • Su 13.3.2022 klo 11 Seurakunta mission ytimessä – ennen ja jälkeen

Askeleet missioon -seminaari Keuruulla tai Helsingissä tai kotiseurakunnassa:

  • 19. – 20.3.2022 Keuruulla ja sieltä suora verkko-opetus
  • 9. – 10.4.2022 Helsingissä ja sieltä suora verkko-opetus
  • 20. – 21.8.2022 Keuruulla ja sieltä suora verkko-opetus

Katso tarkempi sisältö linkin kautta ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.1.2022:

Rukous on kaiken avain

Rukous on kaiken tekemisemme pohja. Missio-organisaation rukoustiimi lähettää säännöllisesti rukousaiheita, joiden avulla on helppo johtaa seurakuntaa rukoukseen. Rukoilemalla mission puolesta kasvaa myös seurakunnan missionäky.

Osa seurakunnista järjestää kerran kuukaudessa erityisen missiorukoustilaisuuden yksin tai yhdessä muiden seurakuntien kanssa. Tärkeintä on säännöllinen rukous. Rukousaiheet ja materiaalit löytyvät myös Hyvä Sanoma ry:n missiosivulta www.hsry.fi/missio2022.

Materiaalia seurakuntiin 

Seurakuntiin postitetaan seuraavien viikkojen aikana missioesitteitä. Niiden avulla on helppo kertoa missiosta. Mission virallisilta nettisivuilta, www.missio2022.fi, löytyy myös videoklippejä, joiden avulla voi kertoa missiosta seurakunnalle.

Siunaavin terveisin

Hyvä Sanoma -missiotiimi

Näytä lisää

Missio2022-info 8.6.2022

Tervehdys, seurakunnan missioyhdyshenkilö / rukousyhdyshenkilö Upeaa, että olet mukana yhdessä seurakuntasi kanssa Se löytyi -missiossa! Monessa seurakunnassa valmistelut ovat alkaneet toden teolla

Se löytyi-missio, info 31.3.2022

Hyvä yhteistyöseurakunta, lämmin missiotervehdys! Se löytyi -mission valmistelut ovat täydessä vauhdissa. On mahtavaa kuulla, miten innokkaasti seurakunnat valmistautuvat missioon. Rukoustyö laajenee ja

Srk-info 22.2.2022

Keväinen tervehdys! Yksi tapa edistää helluntaiseurakuntien Valloittava seurakunta -strategiaa on yhteistyön tiivistäminen. Yhdessä tekeminen vahvistaa seurakuntiemme voimavaroja ja vaikuttavuutta ydintehtävissämme. Tartutaan muihinkin