Missio2022-info, 22.10.2021

Facebook
Twitter
WhatsApp

Tervehdys!

Mediamissio 2022 on siirtynyt entistä näkyvämpään vaiheeseen. Järjestelmällinen rukoustyö mission puolesta on käynnistynyt, diakoninen painopistealue on valittu ja sokerina pohjalla mission nimestä on tehty päätös.

Mission nimi ”Se löytyi” vie evankeliumin ytimeen ja yhdistyy upeasti muun muassa Jeesuksen sanoihin:

Anokaa, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan. (Matt. 7:7,8.)

Missioon liittyvät muutoskertomukset julistavat kaikelle kansalle, mitä Jeesus tuo elämään. Todistajien ketjuun voimme haastaa koko seurakuntaa – kertomaan eri kanavien kautta, mitä he ovat Jeesuksessa löytäneet. Voimme jo nähdä uskovien kasvokuvia eri medioissa, jotka on otsikoitu Minä löysin… – yhteyden Jumalaan, armon, rauhan, totuuden, vapauden, uuden elämän, lähimmäisen jne.

Myös mission diakonialinjauksesta on tehty päätös. Mission kautta nostetaan esille ja tartutaan yksinäisyyden ongelmaan. Missiolla rohkaistaan kaikkia, mutta erityisesti yksinäisyyden kanssa kamppailevia hakeutumaan seurakuntien toiminnan pariin. Nyt on hyvä hetki miettiä, millaista tarjontaa seurakunnassamme on yksinäisille. Onko mahdollisuutta vahvistaa ystäväpalveluluonteista toimintaa, pienryhmien kokoontumisia sekä muuta matalankynnyksen tarjontaa? Miten voisimme Mission aikana lähestyä erityisesti yksinäisiä paikkakuntiemme asukkaita?

Mission viimeisimmistä vaiheista on julkaistu muun muassa seuraavat uutiset, joita voi jakaa seurakunnan sosiaalisessa mediassa tai siteerata uutiskirjeissä ja tilaisuuksissa:

Siunaavin missioterveisin

Janne Lahti

Näytä lisää

Missio2022-info 8.6.2022

Tervehdys, seurakunnan missioyhdyshenkilö / rukousyhdyshenkilö Upeaa, että olet mukana yhdessä seurakuntasi kanssa Se löytyi -missiossa! Monessa seurakunnassa valmistelut ovat alkaneet toden teolla

Se löytyi-missio, info 31.3.2022

Hyvä yhteistyöseurakunta, lämmin missiotervehdys! Se löytyi -mission valmistelut ovat täydessä vauhdissa. On mahtavaa kuulla, miten innokkaasti seurakunnat valmistautuvat missioon. Rukoustyö laajenee ja

Srk-info 22.2.2022

Keväinen tervehdys! Yksi tapa edistää helluntaiseurakuntien Valloittava seurakunta -strategiaa on yhteistyön tiivistäminen. Yhdessä tekeminen vahvistaa seurakuntiemme voimavaroja ja vaikuttavuutta ydintehtävissämme. Tartutaan muihinkin