Info- ja keskusteluwebinaari valtakunnallisesta missiosta

Facebook
Twitter
WhatsApp

Vuonna 2022 järjestetään valtakunnallinen Missio2022, jossa evankeliumin ilosanoma välitetään jokaiselle suomalaiselle laajan mediakampanjan, henkilökohtaisten kontaktien, hyvälaatuisten tapahtumien sekä sosiaalisen auttamisen välityksellä.

Missiosta järjestetään alueellisia info- ja keskusteluwebinaareja seuraavasti:

Helsinki 12.1. klo 16-18 (Uusimaa), Mikkeli 19.1. klo 15-17 (Etelä-Savo), Kuopio 20.1. klo 10-12 (Pohjois-Savo), Joensuu 20.1. klo 16-18 (Pohjois-Karjala), Lappeenranta 21.1. klo 10-12 (Etelä-Karjala), Kouvola 21.1. klo 15-17 (Kymenlaakso), Jyväskylä 26.1. klo 15-17 (Keski-Suomi), Kajaani 27.1. klo 10-12 (Kainuu), Tornio 27.1. klo 18-20 (Meri-Lappi), Oulu 28.1. klo 15-17 (Pohjois-Pohjanmaa), Rovaniemi 29.1. klo 14-16 (Lappi), Turku 2.2. klo 10-12 (Varsinais-Suomi), Pori 2.2. klo 15-17 (Satakunta), Vaasa 3.2. klo 9-11 (Pohjanmaa), Seinäjoki, 3.2. klo 13-15 (Etelä-Pohjanmaa), Lahti 4.2. klo 15-17 (Päijät-Häme), Hämeenlinna 5.2. klo 9-11 (Kanta-Häme), Tampere 5.2. klo 13-15 (Pirkanmaa)

Toivomme, että löydätte seurakunnastanne edustajan tai edustajia webinaariin. On tärkeää, että olemme alusta alkaen aktiivisesti mukana mission valmisteluissa yhdessä muiden kanssa.

Hyvä Sanoma ry on tehnyt IRR-TV:n kanssa yhteistyösopimuksen mission osalta. Toimimme missio-organisaatiossa helluntaiseurakuntien edustajana, tuemme seurakuntien osallistumista ja tuotamme siihen erityisesti seurakuntakenttäämme tukevia palveluja ja materiaaleja.

Ilmoittautumislinkki webinaariin löytyy tätä painamalla

Ilmoittaudu viimeistään kaksi (2) päivää ennen webinaaria. Ilmoittautuneille lähetetään webinaaria edeltävänä päivänä osallistumislinkki.

Käynnissä on nimikilpailu, sillä mission lopullista nimeä ei ole vielä päätetty. Voitte osallistua ideointiin osoitteessa https://missio2022.fi/nimikilpailu/.

Ystävällisin terveisin

Janne Lahti
Toiminnanjohtaja
Hyvä Sanoma ry

Anna-Maija Kalliokoski
Yhteysevankelistaverkoston koordinaattori
ja Etelä-Savon yhteysevankelista
Hyvä Sanoma ry  

Huom!

  • Aiheesta on lähetetty sähköpostia IRR-TV:n puolesta kaikkiin kristillisiin seurakuntiin ja Hyvä Sanoma ry:n kautta helluntaiseurakuntiin.
  • Jos mahdollista rohkaise ja muistuta myös muiden paikkakuntasi/työalueesi seurakuntien edustajia mukaan webinaariin

LIITE: IRR-TV:N SEURAKUNTIIN LÄHETTÄMÄ INFOKIRJE

Lyhyt konseptin esittely

Kirkon tutkimuskeskuksen julkaisu Uskonto arjessa ja juhlassa osoittaa, että suomalaiset näyttävät etääntyvän kristillisestä sanomasta. Missio2022 pyrkii vastaamaan tähän tarpeeseen. Missio muodostuu neljästä eri osa-alueesta; mediasta, tapahtumista, henkilökohtaisista kohtaamisista sekä humanitaarisesta avustustoiminnasta. Hanke on laajuudeltaan suurin, mitä Suomessa tiedetään järjestetyn. Median kautta lähestymme suomalaisia evankeliumin sanomalla. Mission sanoma on esillä televisiossa, radiossa, sanomalehdissä, sosiaalisessa mediassa, internetissä ja ulkomainonnassa.

Missiokirja on tarkoitus jakaa 2,5 miljoonaan suomalaiseen kotitalouteen. Laadukkaita suurtapahtumia tullaan järjestämään jokaisessa Suomen maakunnassa. Lisäksi seurakunnat voivat paikallisesti järjestää saman brändin alla erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, ystäväiltoja jne. Seurakuntalaiset koulutetaan kohtaamaan lähimmäisiään evankeliumin sanomalla ja missio pyrkii löytämään myös apua tarvitsevan kohderyhmän, jota autetaan diakoniatoiminnan kautta.

Teknisenä järjestäjänä toimii medialähetysjärjestö IRR-TV ry. yhteistyössä kaikkien niiden kristillisten tahojen kanssa, jotka haluavat lähteä hankkeeseen mukaan. Idea on, että jokainen yhteistyötaho tuo oman panoksensa ja tästä yhteydestä syntyy suuri virta.

Medialähetysjärjestö IRR-TV on järjestänyt vastaavia kampanjoita 108 suurkaupungissa eri puolilla maailmaa yhteistyössä kristillisten kirkkojen, seurakuntien ja järjestöjen kanssa. Suomessa on järjestetty seitsemän maakunnallista kampanjaa nimellä Mahdollisuus Muutokseen. Nyt esillä oleva kampanja on valtakunnallinen, konseptia on kehitetty, joten etsimme hankkeelle myös uuden nimen ja visuaalisen ilmeen.

Toivomme, että pääset osallistumaan maakuntasi info- ja keskustelutilaisuuteen, jonka ajankohdan ja ilmoittautumisen löydät tästä linkistä

Ilmottaudu viimeistään kaksi päivää ennen kyseistä tapahtumaa.

Lisätietoa asiasta saa:
www.missio2022.fi
onni@irrv.fi,
ari.talja@irrtv.fi,
markku@irrtv.fi

Yhteistyöterveisin
Onni Haapala
missiokoordinaattori
Medialähetysjärjestö IRR-TV

Näytä lisää

Missio2022-info 8.6.2022

Tervehdys, seurakunnan missioyhdyshenkilö / rukousyhdyshenkilö Upeaa, että olet mukana yhdessä seurakuntasi kanssa Se löytyi -missiossa! Monessa seurakunnassa valmistelut ovat alkaneet toden teolla

Se löytyi-missio, info 31.3.2022

Hyvä yhteistyöseurakunta, lämmin missiotervehdys! Se löytyi -mission valmistelut ovat täydessä vauhdissa. On mahtavaa kuulla, miten innokkaasti seurakunnat valmistautuvat missioon. Rukoustyö laajenee ja

Srk-info 22.2.2022

Keväinen tervehdys! Yksi tapa edistää helluntaiseurakuntien Valloittava seurakunta -strategiaa on yhteistyön tiivistäminen. Yhdessä tekeminen vahvistaa seurakuntiemme voimavaroja ja vaikuttavuutta ydintehtävissämme. Tartutaan muihinkin