Srk-info 24.11.2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tervehdys työtoverit

Kiitos Jumalalle huolenpidosta ja yhteistyön tuomasta rohkaisusta. Olemme oppineet työskentelemään Koronan varjossa. Epidemia on rajoittanut joitakin toimintoja mutta se on myös avannut paljon uusia ovia ja mahdollisuuksia. Meillä on innovatiivinen johtotiimi ja vapaaehtoisverkosto, ja olemme siksi pysyneet hyvin liikkeellä ja aivan eturintamassa.

Muutamien uutisten, ideoiden ja työvälineiden myötä toivotan teille kaikkille voimia ja siunausta loppuvuodelle sekä jouluvalmisteluun!

Janne Lahti
Toiminnanjohtaja
Hyvä Sanoma ry

1. Uusintapainos Askeleet uuteen elämään -kirjasta (Marko Selkomaa /Aikamedia)

Saimme juuri uusintapainoksen Marko Selkomaan kirjasta Askeleet uuteen elämään. Kirja sopii erityisen hyvin hiljattain uskoon tulleelle. Kirjaa voi käyttää vastauskoontulleiden pienryhmän materiaalina. Teimme uusintapainoksen pehmeäkantisena, joten se on nyt edullisempi kuin alkuperäinen painos. Toimitamme kirjaa 20 kappaleen erissä hintaan 75 euro a (sis. postikulut) Tee tilaus tällä lomakkeella , sähköpostilla info@hsry.fi tai soita Janne Lahdelle.

2. Seniorimuistamiset postiin

Koronasta johtuen tänä vuonna emme järjestäneet seniorityöntekijöiden virkistyspäiviä. Sen sijaan päätimme muistaa senioreita postin kautta. Tällä viikolla olemme postittaneet heille Valtter Luodon kirjan Sen Jumala teki. Lisäksi he saavat koteihinsa määräaikaisen lahjatilauksen Ristin Voitto tai Hyvä Sanoma -lehteä.
Kiitos seurakunnille, jotka osallistuitte tänä vuonna rahalahjalla seniorityöntekijöiden muistamiseen. Jos joku haluaa vielä tämän vuoden lahjan antaa, voi sen tehdä seuraavilla tiedoilla:
Hyvä Sanoma ry (saaja). IBAN: FI86 8000 1001 5018 09 (bic: DABAFIHH) Viitenumero: 3340 (seniorityöntekijät). Kiitos osallistumisesta.

3. Sijoita ihmisiin, evankelioinnin ABC -koulutuspäivä ensi keväälle

Laadimme jokaiselle seurakuntalaiselle sopivan koulutuspaketin evankelioinnista. Yhteysevankelistamme ovat valmiina toteuttamaan koulutuspäivän kanssanne. Sijoita ihmisiin, evankelioinnin ABC:n koulutuspäivän tavoitteena on näyn synnyttämisen ja työvälineiden jakamisen lisäksi tarjota ainakin yksi myönteinen kokemus evankeliumin kertomisesta ystävälle, ja näin innostaa jatkamaan evankelioimista. Lue lisää täältä.

4. Innostu & Innosta -koulutuspäivä vapaaehtoistyön tueksi

Vapaaehtoiset ovat seurakuntamme toiminnan kädet ja jalat. Hyvä Savo ry:n lapsi- ja koulutyön kehittäjä Marjut Lindholm-Holopaisen Innostu & Innosta koulutuspäivä vapaaehtoisten työn tukemiseksi on saanut erinomainen palautteen. Tutustu koulutuspäivään ja kutsu Marjut seurakuntaanne yksin tai yhdessä naapuriseurakuntien kanssa.
Lue lisää ja tulosta esite täältä.

5. Koululaiswebinaari – tietoa opettajille (KIIREELLINEN)

Fida järjestää yläkoululaisille suunnatun webinaarin tiistaina 1.12.2020. klo 9.15-10.15. Koulupalvelun koulupastorit ovat valmistelussa mukana. Webinaarin teemana on Nuoret vaikuttajina Suomessa ja maailmalla, ja sen tarkoitus on tukea perusopetuksen opetussuunnitelman luokkien 7–9 laaja-alaisen osaamisen kokonaisuutta.

Webinaari on ensimmäinen laatuaan ja kouluissakin vielä hyvin harvinainen opetuskeino. Webinaarin onnistumisella on paljon hyviä vaikutuksia paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti, siksi pyydämme apua sen markkinointiin. Lähetä alla oleva linkki vaikka oman alueesi yläkoulun rehtorille tai vaikka yksittäiselle opettajalle, jonka tunnet. Tavoitteena on saada webinaariin ainakin 1000 osallistujaa.

Lähetä tämä linkki: https://www.fida.info/osallistu/materiaalia-koulujen-globaalikasvatukseen/koululaiswebinaari

6. Jippiiltä joulukortteja sekä Joulukalenteri TV7:n

Jippiimissio on tuottanut upeita joulukortteja sekä seinä(rukous)kalenterin. Jos vielä on tarvetta korteille, kannattaa olla yhteyksissä. Kalenteri sopii vaikka joululahjaksi ikääntyneille seurakuntalaisille. Lue lisää tästä.

Joulukuussa avataan joulukalenterin luukkuja. Jippiimissio on kuvannut TV7:lle joulukalenterin. Musiikillinen luukku aukeaa joka päivä. Tästä joulukalenterista kannattaa tiedottaa seurakuntaa ja heidän kauttaan laajemminkin. Kalenterin voi jakaa myös seurakunnan omalla some-kanavilla. Kalenterista on jokapäiväistä iloa ja rohkaisua erityisesti lapsiperheille. Ohjelma esitetään TV7 1.-24.12. ja näytetään näinä päivinä klo 8:45 ja 16:45.


Näytä lisää

Missio2022-info, 24.9.2021

Missio liikkeelle seurakunnassa Missio2022 etenee. Uusia seurakuntia on ilmoittautunut mukaan niin helluntaipuolelta kuin muistakin kirkkokunnista. Viimeisimpänä Adventtikirkko on ilmoittanut osallistuvansa missioon. Alueelliset

Missio2022-info, 27.8.2021

Missio2022 on Jeesus-missio Keväällä käynnistetyn ja syksyllä 2022 toteutettavan valtakunnallisen mediamission valmistelut ovat edenneet koronaviivästyksistä huolimatta hyvin. Mission nimeä ei ole vielä

SRK-info 4.5.2021

Keväinen tervehdys! Ajankohtaiset asiat on jaettu kolmeen osaan. Jokaisesta on oma ladattava tiedostonsa. Mukana on myös vuoden 2020 toimintakertomus. Missio2022-tilannekatsaus Katsauksessa tietoa