Srk-info 11.9.2020

Facebook
Twitter
WhatsApp

Tervehdys työtoverit

(12.9.2020 lisäys kohtaan 2)

Tässä kuulumisia sekä käyttökelpoisia välineitä tueksenne.

1. Sijoita ihmisiin, evankelioinnin ABC

Olemme laatineet käytännönläheisen koulutuspäivän evankelioinnista. Alueelliset yhteysevankelistat ovat valmiina toteuttamaan koulutuspäivän kanssanne. Sijoita ihmisiin, evankelioinnin ABC vahvistaa evankelioimisnäkyä, antaa ideoita ja työvälineitä. Tavoitteena on tuottaa osallistujille ainakin yksi myönteinen kokemus evankeliumin kertomisesta ystävälle tai vieraammalle ihmiselle, ja näin innostaa jatkamaan evankelioimista. Lue lisää täältä.


2. Sähköistä materiaalia koulutyön tueksi

Perinteisten kouluvierailujen rinnalla kannattaa kouluille nyt tarjota myös etätunteja ja sähköisiä materiaaleja. Joillakin kouluilla voi olla myös tilaongemia, joihin seurakunnalta saattaisi löytyvä ratkaisu. Koulupalvelun verkkosivuilta löytyy materiaalia sekä tietoa tarjolla olevista etätunneista. Kysy lisää alueelliselta koulupastorilta ja tutustu Koulupalvelun kotisivuihin www.hkopa.fi.

Koulupalvelun syystiedote seurakunnillle

Tavoitimme koulutyöllä seurakuntien kanssa viime vuonna noin 70 000 oppilasta ja yli 4000 opettajaa. Olemme saaneet uusia koulutyön vastuunkantajia nykyisille ja uusille alueille. Koulupalvelun puoliaikainen koordinaattori Henna Orava aloitti 1.8.2020 toisella puoliaikaisuudella Uudenmaan helluntaiseurakuntien koulutyön kehittäjänä.

Koulupastoreita syyskoulutuksessa

3. Innostu & Innosta -koulutuspäivä vapaaehtoistyön tueksi

Vapaaehtoiset ovat seurakuntamme toiminnan kädet ja jalat. Hyvä Savo ry:n lapsi- ja koulutyön kehittäjä Marjut Lindholm-Holopaisen Innostu & Innosta koulutuspäivä vapaaehtoisten työn tukemiseksi on saanut erinomainen palautteen. Tutustu koulutuspäivään ja kutsu Marjut seurakuntaanne yksin tai yhdessä naapuriseurakuntien kanssa.
Lue lisää ja tulosta esite täältä.


4. Uusintapainos Askeleet uuteen elämään -kirjasta (Marko Selkomaa /Aikamedia)

Olemme tilaamassa Marko Selkomaan kirjasta uusintapainoksen. Ilmoittakaa, jos teillä on tarvetta tälle kirjalle, jolloin meidän on helpompi päättää painosmäärästä. Kirja tilataan pehmeäkantisena ja sitä on tarkoitus myydään 20 kirjan erissä postikuluineen hintaan 75 euroa. Tee tilaus tällä lomakkeella tai soita Janne Lahdelle.


5. Puuttuvat lahjat seniorityöntekijöiden muistamiseksi

Koronan vuoksi päätimme tänä vuonna muistaa seniorityöntekijöitä ja heidän puolisoitaan postin kautta lähetettävällä muistamisella. Näin muistaminen menee niidenkin hyväksi, joiden ei normaalisti ole mahdollista osallistua perinteisille senioripäiville. Toivomme, että seurakunnat, jotka eivät keväällä osallistuneet keräykseen lähettäisivät lahjansa syyskuun loppuun mennessä. Lähetämme muistamiset senioreille lokakuussa.

Tiliyhteystiedot ovat seniorilahjalle ovat: Hyvä Sanoma ry (saaja). IBAN: FI86 8000 1001 5018 09 (bic: DABAFIHH) Viitenumero: 3340 (seniorityöntekijät). Kiitos osallistumisesta.


6. Hyvä Sanoma ry:n vuosikokous

Järjestämme yhdistyksen vuosikokouksen Iso Kirja -opistolla lauantaina 19.9.2020 kello 13. Koronaan liittyvien turvatoimien vuoksi ilmoittautuminen on välttämätöntä ja se tulisi tehdä 16.9. mennessä.

Kokouskutsu on ollut RV-lehdessä ja asiakirjat on lähetetty jäsenseurakunnille 4.9.2020. Kokouksen tärkeänä asiana on esitys yhdistyksen toimintojen siirtäminen ja jatkaminen Helluntaikirkon yhteydessä. Kokouskutsu sekä keskeiset asiakirjat löytyvät alla olevista linkeistä.


Siunattua työkautta johtoryhmän ja hallituksen puolesta

Janne Lahti
Toiminnanjohtaja
Hyvä Sanoma ry


Työntekijöiden ja sektoreiden yhteystiedot

Näytä lisää

Missio2022-info 8.6.2022

Tervehdys, seurakunnan missioyhdyshenkilö / rukousyhdyshenkilö Upeaa, että olet mukana yhdessä seurakuntasi kanssa Se löytyi -missiossa! Monessa seurakunnassa valmistelut ovat alkaneet toden teolla

Se löytyi-missio, info 31.3.2022

Hyvä yhteistyöseurakunta, lämmin missiotervehdys! Se löytyi -mission valmistelut ovat täydessä vauhdissa. On mahtavaa kuulla, miten innokkaasti seurakunnat valmistautuvat missioon. Rukoustyö laajenee ja

Srk-info 22.2.2022

Keväinen tervehdys! Yksi tapa edistää helluntaiseurakuntien Valloittava seurakunta -strategiaa on yhteistyön tiivistäminen. Yhdessä tekeminen vahvistaa seurakuntiemme voimavaroja ja vaikuttavuutta ydintehtävissämme. Tartutaan muihinkin