Srk-info 28.5.2020

Tervehdys

Tässä jälleen kolme ajankohtaista asiaa.

1 – Selvitys Hyvä Sanoma ry:n toimintojen siirtämisestä Helluntaikirkon yhteyteen

Tiedotimme Paimenplus-lehdessä, että selvitämme mahdollisuutta siirtää toimintamme osaksi Helluntaikirkon toimintaa. Pyysimme että keskustelisitte asiasta vanhimmistossa tai johtoryhmässä ja antaisitte palautetta. Paimenplus-lehden uutisen voi lukea/jakaa tästä linkistä.

Mahdolliset kommentit, huomiot ja muut palautteet voi osoittaa osoitteella info@hsry.fi. Kiitos!

2 – Kasvomaskeja ruokajakeluun ja muuhun diakoniatyöhön

Seurakunnan ruokajakelussa ja etenkin riskiryhmään kuuluvien ihmisten kohtaamisessa on hyvä käyttää suojamaskeja. Jos suojamaskien hankinnassa on haasteita voi niitä hankkia meidän kauttamme. Välitämme yhteistyökumppanimme tarjoamaa PP2-luokituksen kirurgista kasvomaskia 50 kappaleen paketeissa. Kasvomaski on VTT:n testaama ja hyväksymä. 1 paketti 99 €, 2 pakettia 169 €, 3 pakettia 249 €, 4 pakettia 319 € (hinnat sisältävät postituskulut). Tilauksen voi tehdä sähköpostilla: ruokajakelu@hsry.fi tai erillisellä tilauslomakkeella tästä linkistä

3 – Muistattehan seniorityöntekijät

Seniorityöntekijöiden virkistyspäivät korvataan tänä vuonna postin kautta lähetettävällä seniorimuistamisella. Ratkaisu on tässä tilanteessa turvallisin ja huomioi kaikki seniorityöntekijät.
Jos seurakuntanne ei ole vielä lähettänyt perinteistä rahalahjaa senioreiden muistamiseksi, toivomme että voitte tehdä sen mahdollisimman pian. Kiitos.
Tiliyhteystiedot ovat: Saaja: Hyvä Sanoma ry. IBAN: FI86 8000 1001 5018 09 (bic: DABAFIHH) Viitenumero: 3340 (seniorityöntekijät)

Kiitos yhteistyöstä.

Onnistumisen siunausta teille jokaiselle.

Janne