Base-rukousvälkkä

1.
Base Rukousvälkkä
tukee nuoria aloittamaan yhteiskristillisen Base-rukousvälkän omalla koulullaan. Tähän liittyvät mediailme, julisteet, someryhmät ja Suomen kattava Base-verkosto.

2.
Base – I love my school,  joka innoittaa Base-ryhmää rakastamaan kouluaan ja näyttämään sen
käytännön palvelun ja luovuuden kautta.

3.
Base Media, johon kerätään linkkejä videoihin ja esitelmiin, joita nuoret voivat näyttää esimerkiksi uskonnon- tai englannintunnilla, kertoessaan omasta uskostaan luokkakavereilleen.

Base-yhteisön kautta paikalliset Base-vetäjät pitävät yhteyttä toisiin rukousryhmiin ympäri Suomea, jakavat kokemuksia onnistumisista ja tukevat toinen toisia saavuttamaan koulunsa oppilaita.

Ilmoittaudu mukaan

Mahtavaa, että haluat ottaa vastuuta omasta koulustasi ja tuoda Jeesuksen rakkautta koulusi keskelle! Täytä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä sinuun lähipäivien aikana.

Syntymäpäivä

Onko koulu

Mediapankki

Todistusvideoita

Eliaksen todistus

Saran todistus

Esan todistus

Marian tarina

Lauran todistus

Juliannan todistus

Kutsumuksesi ja pienryhmän tueksi

Nouse ja loista -opetussarjat auttavat kasvamaan kohti kutsumusta. Nouse & Loista -sivulta löydät laadukkaita, maksuttomia opetussarjoja yksilö- ja pienryhmäkäyttöön. Materiaali on vapaasti käytettävissä Base-ryhmässä, kaveriporukalla, seurakunnalla, sukujuhlissa – vain sinun mielikuvituksesi on rajana!

MegaBase

MegaBase on rukousvälituntien lisäksi evankelioimismuoto tapahtuman muodossa. Tarkoituksena on luoda nuorten tapahtumia kouluissa.

Basen liiderit, jotka vetävät Basea omalla koulullaan, järjestävät yhteistyössä Hyvä Sanoma ry:n ja oman paikkakuntansa eri seurakuntien kanssa MegaBase-tapahtuman. MegaBasen koordinaattori Maria Suonpää on apuna tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tapahtumaan on mahdollista saada muun muassa artisteja, erilaisia kilpailuja ja hengellistä opetusta.

MegaBasen kautta nuorilla on mahdollisuus

1.
rakastaa omaa kouluaan, oppilaita, henkilökuntaa ja oman kaupunkinsa nuoria.

2.
tuoda Jeesus todeksi kouluihin ja omaan kaupunkiinsa.

3.
innostua löytämään paikkansa Jumalan valtakunnassa kertoessaan omasta uskostaan luokkakavereilleen.

Base-vastaava

Eero Haarala
Base-koordinaattori
eero.haarala(at)helluntaikirkko.fi
040 014 9221